ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ
190 ΧΡΟΝΙΑ 1818 - 2008

Σάββατο 17 Μαΐου 2008

Προς τελειόφοιτους.

Αγαπητά μου παιδιά,
Έφτασε η στιγμή που θα κληθείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε κάτι που για πολλούς μοιάζει ένα όνειρο ζωής, την εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας.
Οι κόποι σας μιας ολόκληρης χρονιάς ή και περισσότερο, θα πρέπει να βρουν τη δικαίωση , και μαζί με το άγχος και η αγωνία, αλλά και η προσδοκία της επιτυχίας, θα κάνουν τις καρδιές όλων σας να χτυπούν δυνατά μαζί με αυτούς που σας αγαπούν .

Αυτή λοιπόν την ώρα θα ήθελα να ξέρετε ότι κοντά σας είναι και η τοπική σας Εκκλησία. Όλοι εμείς προσευχόμαστε για σας, ώστε ο Φωτοδότης Χριστός να φωτίσει την προσπάθειά σας, να δώσει στον καθένα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της δοκιμασίας ανάλογα με τον κόπο του, και να καθοδηγεί διαρκώς τα βήματα της ζωής σας!

Θέλω να ξέρετε πως η έκβαση μιας προσπάθειας επίμονης δεν ορίζει και την κατεύθυνση της ζωής μας. Ο Θεός, παιδιά μου, έχει στην Πρόνοιά Του, ένα σχέδιο για τον καθέναν από μας, και ο καθένας μας, ανάλογα με τα χαρίσματα και την προσπάθειά του, θα μπορέσει να προχωρήσει στη ζωή του.

Σας εύχομαι λοιπόν από τα βάθη της καρδιάς μου κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σας. Μην σκεφτείτε το αποτέλεσμα, το ταξίδι αξίζει! Ο Θεός να ευλογεί τις προσπάθειές σας!

Μετά πατρικών ευχών και αγάπης,
O εφημέριος σας
Πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Χαρίσης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: